Mirjam Hermsen

Mirjam Hermsen

DSC_0186

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer. De laatste jaren doe ik dit onder de naam Horizonte. Ik coach, train en adviseer met betrekking tot het implementeren van veranderingen, het maken van effectieve en duurzame keuzes en het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Dit doe ik zowel op het niveau van het individu, team als organisatie.

Mijn klanten zijn senior managers en hoger opgeleide professionals.Ik begeleid effectieve leerprocessen waarin mijn klanten hun zelfkennis vergroten en leren reflecteren. Zo zijn individuen en teams meer en meer in staat om effectieve keuzes te maken en resultaten te bereiken die er toe doen.

In het creëren van een leerproces zoek ik altijd de verbinding tussen theorie – individu – en praktijk. Deze drie poten zijn in al mijn programma’s aanwezig. De dynamiek tussen deze aspecten worden voor de deelnemers zichtbaar en functioneel gemaakt en daarmee onderdeel van hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn stijl hierbij is persoonlijk,  pragmatisch en resultaatgericht.

Linkedin